Beignets Cu Parfum Portocaliu

Beignets Cu Parfum Portocaliu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Beignets cu parfum portocaliu. Această rețetă servește 24 și costă 28 de cenți pe porție. O porție conține 107 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână făină de migdale, unt, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Bomboloni parfumați cu portocale cu cremă de patiserie și sos de ciocolată cu portocale, Tort de ciocolată dulce-amăruie cu aromă de portocale cu compot de portocale de sânge confiate, și Sunkist Orange Caprese mușcă cu ulei de plante parfumate de portocale.

Instrucțiuni

1
Cerneti faina. Aduceți apă, suc de portocale, coajă și suc de lămâie, unt, apă de trandafiri, sare și 2 linguri de zahăr la fiert într-o cratiță medie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Apa De TrandafiriApa De Trandafiri
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SucSuc
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați făină universală dintr-o dată și amestecați energic cu o lingură de lemn de 3 sau 4 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
3
Se ia de pe foc și se amestecă până se încorporează toată făina și aluatul formează o bilă. Se răcește 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
5
Preincalziti cuptorul la 200 F cu rack-ul in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Încălziți uleiul de 2 inci până la 360 F într-o oală largă de 4 litri la foc mediu - mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Între timp, amestecați făina de migdale, scorțișoara și restul de 1/4 cană de zahăr într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De MigdaleFăină De Migdale
ScorțișoarăScorțișoară
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Lucrând în loturi de 6, aruncați ușor linguri de aluat în ulei și prăjiți, rotind o dată, până se umflă și se rumenesc, 3 până la 4 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge scurt, apoi păstrați cald într-o tigaie superficială în cuptor. Returnați uleiul la 360 cm. f între loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
10
Rulați beignets calde în zahăr de migdale și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
ZahărZahăr
RolaRola
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista