Beignets Cu Parfum Portocaliu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Beignets cu parfum portocaliu. Această rețetă servește 24 și costă 28 de cenți pe porție. O porție conține 107 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână făină de migdale, unt, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Bomboloni parfumați cu portocale cu cremă de patiserie și sos de ciocolată cu portocale, Tort de ciocolată dulce-amăruie cu aromă de portocale cu compot de portocale de sânge confiate, și Sunkist Orange Caprese mușcă cu ulei de plante parfumate de portocale.
Instrucțiuni
Cerneti faina. Aduceți apă, suc de portocale, coajă și suc de lămâie, unt, apă de trandafiri, sare și 2 linguri de zahăr la fiert într-o cratiță medie grea.
Adăugați făină universală dintr-o dată și amestecați energic cu o lingură de lemn de 3 sau 4 ori.
Se ia de pe foc și se amestecă până se încorporează toată făina și aluatul formează o bilă. Se răcește 5 minute.
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare.
Preincalziti cuptorul la 200 F cu rack-ul in mijloc.
Încălziți uleiul de 2 inci până la 360 F într-o oală largă de 4 litri la foc mediu - mare.
Între timp, amestecați făina de migdale, scorțișoara și restul de 1/4 cană de zahăr într-un castron puțin adânc.
Lucrând în loturi de 6, aruncați ușor linguri de aluat în ulei și prăjiți, rotind o dată, până se umflă și se rumenesc, 3 până la 4 minute pe lot.
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge scurt, apoi păstrați cald într-o tigaie superficială în cuptor. Returnați uleiul la 360 cm. f între loturi.
Rulați beignets calde în zahăr de migdale și serviți imediat.