Beignets

Beignets
Beignets este un vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 295 calorii. Un amestec de făină, apă caldă, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în jurul valorii de 4 ore și 44 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Beignets, Beignets, și Beignets pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Începeți prin activarea drojdiei. În vasul unui mixer de suport cu cârligul de aluat (sau bolul mare de amestecare) se adaugă apa caldă, drojdia și vârful de zahăr. Se amestecă și se lasă deoparte până se dizolvă drojdia, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2
La castron se adaugă 1/4 cană de zahăr, sare, ou și laptele evaporat. Cu mixerul scăzut, adăugați jumătate din făină și amestecați până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați scurtarea, apoi adăugați treptat făina rămasă până când aluatul se formează într-o masă. Opriți mixerul și transferați-l pe suprafața făinoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați mai multă făină, dacă este necesar, până când aveți un aluat uniform, cu textură medie (ar trebui să fie destul de ferm).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5
Adăugați aluatul într-un bol mare cu unt și acoperiți cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Lăsați aluatul să se odihnească cel puțin 3 până la 4 ore sau peste noapte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
7
Odată odihnit, întoarceți ușor aluatul pe o suprafață ușor înmuiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
8
Presărați puțin mai multă făină deasupra, astfel încât să puteți lucra cu aluatul. Formați ușor aluatul într-un dreptunghi gros de 1 inch, astfel încât să poată fi tăiat în pătrate. Folosind un cuțit ascuțit sau un tăietor de pizza tăiat în pătrate (ar trebui să dați 12 pătrate mari, în funcție de cât de gros ați rulat aluatul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Stropi Colorate Sau Puncte MiciStropi Colorate Sau Puncte Mici
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
9
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Încălziți aproximativ 3 inci de ulei într-o oală mare, grea, la foc mediu (doriți să vă asigurați că există o mulțime de spațiu, deoarece beignetele se vor umfla atunci când sunt gătite) la 350 de grade F. prăjiți beignetele în loturi, aproximativ 3 minute pe lot. Întoarceți-le în ulei în timp ce se prăjesc pentru a se rumeni uniform pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Scoateți din ulei un prosop de hârtie căptușit foaie tigaie și păstrați cald într-un cuptor scăzut în timp ce gătiți aluatul rămas. Pentru a servi, transferați beignets într-un platou de servire și praf generos cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 44 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista