Beignets
Beignets este un vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 295 calorii. Un amestec de făină, apă caldă, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în jurul valorii de 4 ore și 44 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Beignets, Beignets, și Beignets pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Începeți prin activarea drojdiei. În vasul unui mixer de suport cu cârligul de aluat (sau bolul mare de amestecare) se adaugă apa caldă, drojdia și vârful de zahăr. Se amestecă și se lasă deoparte până se dizolvă drojdia, aproximativ 10 minute.
La castron se adaugă 1/4 cană de zahăr, sare, ou și laptele evaporat. Cu mixerul scăzut, adăugați jumătate din făină și amestecați până când se combină.
Adăugați scurtarea, apoi adăugați treptat făina rămasă până când aluatul se formează într-o masă. Opriți mixerul și transferați-l pe suprafața făinoasă.
Adăugați mai multă făină, dacă este necesar, până când aveți un aluat uniform, cu textură medie (ar trebui să fie destul de ferm).
Adăugați aluatul într-un bol mare cu unt și acoperiți cu folie de plastic.
Lăsați aluatul să se odihnească cel puțin 3 până la 4 ore sau peste noapte la frigider.
Odată odihnit, întoarceți ușor aluatul pe o suprafață ușor înmuiată.
Presărați puțin mai multă făină deasupra, astfel încât să puteți lucra cu aluatul. Formați ușor aluatul într-un dreptunghi gros de 1 inch, astfel încât să poată fi tăiat în pătrate. Folosind un cuțit ascuțit sau un tăietor de pizza tăiat în pătrate (ar trebui să dați 12 pătrate mari, în funcție de cât de gros ați rulat aluatul).
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Încălziți aproximativ 3 inci de ulei într-o oală mare, grea, la foc mediu (doriți să vă asigurați că există o mulțime de spațiu, deoarece beignetele se vor umfla atunci când sunt gătite) la 350 de grade F. prăjiți beignetele în loturi, aproximativ 3 minute pe lot. Întoarceți-le în ulei în timp ce se prăjesc pentru a se rumeni uniform pe ambele părți.
Scoateți din ulei un prosop de hârtie căptușit foaie tigaie și păstrați cald într-un cuptor scăzut în timp ce gătiți aluatul rămas. Pentru a servi, transferați beignets într-un platou de servire și praf generos cu zahăr pudră.