Beignets
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Beignets. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 127 calorii. Această rețetă servește 32 și costă 32 de cenți pe porție. 155 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, extract de vanillan, drojdie instantanee și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Beignets, Beignets, și Beignets pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, încălziți laptele la foc mediu-mare până când se formează bule mici de-a lungul marginilor și temperatura este cuprinsă între 105 și 110 F.
Transferați laptele cald în vasul unui mixer electric.
Bateți drojdia și 1 lingură de zahăr. Se acoperă bine cu folie de plastic și se lasă deoparte timp de 5 minute.
Amestecul trebuie să fie Bulbuc.
Într-un castron mare amestecați împreună zahărul rămas, făina, praful de zară, bicarbonatul de sodiu și sarea. Atașați cârligul de aluat la mixer și adăugați amestecul de făină la amestecul de drojdie în timp ce amestecați la viteză mică pentru a umezi ingredientele. Adăugați încet apa și vanilia, apoi creșteți viteza mixerului la mediu și amestecați până când aluatul se reunește într-o bilă. Aluatul va fi în continuare umed și lipicios.
Pulverizați un castron mare cu spray de gătit și transferați aluatul. Acoperiți bine vasul cu folie de plastic și dați-l la frigider peste noapte.
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru cu făină generoasă, presărați blatul cu făină și întindeți-l într-un dreptunghi mare de aproximativ 1/3 inch. Folosiți un cuțit ascuțit sau o roată de pizza pentru a tăia aluatul în 32 de pătrate de aproximativ 1 1/2 inch.
Umpleți un cuptor olandez sau o friteuză adâncă cu 2 inci de ulei.
Încălziți uleiul la foc mediu până la 350 de grade F. Folosind o spatulă rezistentă la căldură sau o strecurătoare superficială, rezistentă la căldură, aruncați cu grijă beignets în ulei. Aveți grijă să nu înghesuiți beignets în tigaie (nu mai mult de 2 până la 3 beignets odată). După aproximativ un minut, aluatul va începe să se umfle, folosiți bețișoare de lemn pentru a întoarce beignetele și prăjiți până se rumenesc adânc pe ambele părți (aproximativ 1-2 minute pe fiecare parte, folosiți culoarea ca ghid, urmărind cu atenție menținerea temperaturii uleiului cât mai constantă posibil).
Scoateți gogoșile imediat din tigaie folosind o strecurătoare sau un clește rezistent la căldură. Setați pe suporturi de copt căptușite cu un prosop de hârtie pentru a se răci. Odată răcit ușor, praf puternic cu zahăr de cofetărie și serviți imediat.