Beetballs (Cârnați Vegani, Fără Gluten)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Beetballs (cârnați vegani, fără Gluten). Această rețetă face 4 porții cu 211 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, ciuperci porcini, salvie frecată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Brownies vegani cu nucă și ovăz fără Gluten (vegani, fără Gluten, fără cereale, fără făină, fără lactate, fără zahăr rafinat), Cartofi dulci Chipotle la cuptor și dovlecei (vegani, fără gluten) cu muștar picant de miere de casă (fără gluten cu opțiune vegană), și Cârnați T. V. P. Crumbles (Vegetarieni / Vegani / Fără Gluten) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ciupercile într-o cratiță mică și adăugați 1 cană de apă. Se aduce la fierbere și se lasă să fiarbă timp de 10 minute.
Scoateți ciupercile cu o lingură cu fante și clătiți-le bine și lăsați-le deoparte. Se strecoară bulionul printr-un filtru de cafea sau o sită fină și se rezervă pentru utilizare ulterioară. (Bulionul de ciuperci rămas poate fi folosit în orice rețetă care necesită bulion de legume.) În timp ce ciupercile se gătesc, puneți nucile într-un robot de bucătărie și pulsați pentru a toca mărunt. Nu supraprocesați-vrem nuci tocate mărunt, nu pudră de nuci.
Așezați nucile într-un vas mare de amestecare. Cojiți sfecla și tăiați-o în cuburi.
Adăugați-l în robotul de bucătărie împreună cu ciupercile rezervate, usturoiul și ceapa și pulsați pentru a toca grosier.
Adăugați nautul și toate ingredientele rămase și pulsați de mai multe ori pentru a toca nautul, dar nu-l transformați într-o pastă. Toate ingredientele individuale ar trebui să fie recunoscute.
Adăugați conținutul procesorului la nuci și amestecați bine pentru a combina. Dacă amestecul pare uscat, adăugați o lingură de bulion de ciuperci rezervat. Lăsați amestecul să se odihnească în timp ce preîncălziți cuptorul la 177° și tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Folosind o lingură sau o lingură de biscuiți, măsurați o lingură plină de "aluat."Folosind mâinile umede, formați-o într-o minge, strângând ușor pentru a o compacta. Dacă aluatul pare prea uscat, adăugați bulion suplimentar (acest lucru nu ar trebui să fie necesar–nu doriți ca aluatul să fie prea umed).
Așezați bila pe foaia de copt căptușită și repetați cu aluatul rămas. Ar trebui să puteți face aproximativ 18-22 de bile. Dacă doriți, aplatizați unele dintre bile pentru a le folosi în sandvișuri sau pe pizza.
Coaceți până când bilele se rumenesc și ușor crocante la exterior, aproximativ 35 de minute. (Bilele aplatizate vor dura puțin mai puțin timp.) Se lasă să se răcească câteva minute înainte de servire.