Beetballs (Cârnați Vegani, Fără Gluten)

Beetballs (Cârnați Vegani, Fără Gluten)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Beetballs (cârnați vegani, fără Gluten). Această rețetă face 4 porții cu 211 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, ciuperci porcini, salvie frecată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Brownies vegani cu nucă și ovăz fără Gluten (vegani, fără Gluten, fără cereale, fără făină, fără lactate, fără zahăr rafinat), Cartofi dulci Chipotle la cuptor și dovlecei (vegani, fără gluten) cu muștar picant de miere de casă (fără gluten cu opțiune vegană), și Cârnați T. V. P. Crumbles (Vegetarieni / Vegani / Fără Gluten) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ciupercile într-o cratiță mică și adăugați 1 cană de apă. Se aduce la fierbere și se lasă să fiarbă timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Scoateți ciupercile cu o lingură cu fante și clătiți-le bine și lăsați-le deoparte. Se strecoară bulionul printr-un filtru de cafea sau o sită fină și se rezervă pentru utilizare ulterioară. (Bulionul de ciuperci rămas poate fi folosit în orice rețetă care necesită bulion de legume.) În timp ce ciupercile se gătesc, puneți nucile într-un robot de bucătărie și pulsați pentru a toca mărunt. Nu supraprocesați-vrem nuci tocate mărunt, nu pudră de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Așezați nucile într-un vas mare de amestecare. Cojiți sfecla și tăiați-o în cuburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Adăugați-l în robotul de bucătărie împreună cu ciupercile rezervate, usturoiul și ceapa și pulsați pentru a toca grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Adăugați nautul și toate ingredientele rămase și pulsați de mai multe ori pentru a toca nautul, dar nu-l transformați într-o pastă. Toate ingredientele individuale ar trebui să fie recunoscute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
6
Adăugați conținutul procesorului la nuci și amestecați bine pentru a combina. Dacă amestecul pare uscat, adăugați o lingură de bulion de ciuperci rezervat. Lăsați amestecul să se odihnească în timp ce preîncălziți cuptorul la 177° și tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Folosind o lingură sau o lingură de biscuiți, măsurați o lingură plină de "aluat."Folosind mâinile umede, formați-o într-o minge, strângând ușor pentru a o compacta. Dacă aluatul pare prea uscat, adăugați bulion suplimentar (acest lucru nu ar trebui să fie necesar–nu doriți ca aluatul să fie prea umed).
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Așezați bila pe foaia de copt căptușită și repetați cu aluatul rămas. Ar trebui să puteți face aproximativ 18-22 de bile. Dacă doriți, aplatizați unele dintre bile pentru a le folosi în sandvișuri sau pe pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Coaceți până când bilele se rumenesc și ușor crocante la exterior, aproximativ 35 de minute. (Bilele aplatizate vor dura puțin mai puțin timp.) Se lasă să se răcească câteva minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista