Bechamel Mac și brânză
Bechamel Mac și brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 262 calorii. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți unt, parmezan, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Cel mai bun Vegan Mac N ' Brânză, Vegan Mac și brânză, și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză.
Instrucțiuni
La foc mediu într-o cratiță, încălziți laptele cu stocul și sarea, amestecând pe tot parcursul. Continuați să încălziți amestecul de lapte la foc mediu, apoi reduceți la foc mic odată ce laptele a început să se spumeze sau să fiarbă.
Apoi, într-o a doua cratiță, încălziți untul până se topește. Se amestecă făina. Reduceți focul la minim și amestecați până când este bine încorporat.
Scoateți de pe foc atunci când este o culoare cafenie palidă (un roux blond).
Odată ce rouxul s-a îngroșat, amestecați încet în amestecul de lapte pentru a amesteca. Continuați să amestecați la foc mic până când este bine încorporat. În cele din urmă, scoateți de pe foc și bateți brânzeturile. Odată amestecat, adăugați pastele, amestecați din nou bine și serviți.