Beanburger puffs

Beanburger puffs
Beanburger puffs ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 235 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la BBC Good Food are 15 fani. Un amestec de cutii g fasole borlotti, lapte, sos de ardei iute și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 60%. Pufuri De Brânză, Pufurile călugăriței, și Pufuri De Brânză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la ventilator 180C / convențional 200C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Într-un castron mare, zdrobiți aproximativ fasolea, apoi amestecați ierburile și sosul de ardei iute și cea mai mare parte a brânzei (salvați o mână).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Deschideți patiseria pe o suprafață făinoasă, aveți nevoie de un dreptunghi de 30x40cm, așa că poate fi necesar să o întindeți puțin mai departe. Apoi tăiați în trei benzi, fiecare 10x40cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Rulați amestecul de fasole în cârnați lungi și aliniați centrul fiecărei bucăți de patiserie. Umeziți o margine lungă, apoi înfășurați bine pentru a închide umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Tăiați fiecare lungime în patru pentru a da un total de 12 rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Așezați partea de îmbinare în jos pe o foaie de copt antiaderentă, periați cu puțin ou sau lapte și împrăștiați peste brânza rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Coaceți timp de 15-20 de minute până când se umflă și se rumenesc ușor. Umplutura se poate scurge puțin, dar dacă le lăsați pe tavă timp de 5 minute în timp ce brânza se răcește, orice scurgere se va seta, făcând rulourile ușor de ridicat. Mâncați cald sau lăsați să se răcească pe o grătar și serviți mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista