Beanburger puffs
Beanburger puffs ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 235 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la BBC Good Food are 15 fani. Un amestec de cutii g fasole borlotti, lapte, sos de ardei iute și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 60%. Pufuri De Brânză, Pufurile călugăriței, și Pufuri De Brânză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la ventilator 180C / convențional 200C / gaz
Într-un castron mare, zdrobiți aproximativ fasolea, apoi amestecați ierburile și sosul de ardei iute și cea mai mare parte a brânzei (salvați o mână).
Deschideți patiseria pe o suprafață făinoasă, aveți nevoie de un dreptunghi de 30x40cm, așa că poate fi necesar să o întindeți puțin mai departe. Apoi tăiați în trei benzi, fiecare 10x40cm.
Rulați amestecul de fasole în cârnați lungi și aliniați centrul fiecărei bucăți de patiserie. Umeziți o margine lungă, apoi înfășurați bine pentru a închide umplutura.
Tăiați fiecare lungime în patru pentru a da un total de 12 rulouri.
Așezați partea de îmbinare în jos pe o foaie de copt antiaderentă, periați cu puțin ou sau lapte și împrăștiați peste brânza rezervată.
Coaceți timp de 15-20 de minute până când se umflă și se rumenesc ușor. Umplutura se poate scurge puțin, dar dacă le lăsați pe tavă timp de 5 minute în timp ce brânza se răcește, orice scurgere se va seta, făcând rulourile ușor de ridicat. Mâncați cald sau lăsați să se răcească pe o grătar și serviți mai târziu.