Bean enchiladas
Rețeta de fasole enchiladas este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și lacto ovo vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 4. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 293 calorii. Această rețetă de la BBC Good Food are 967 de fani. Dacă aveți la îndemână tortilla integrală, roșii g conserve, iaurt natural și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este uimitor. Încercați Enchiladas de fasole și brânză, Enchiladas De Fasole Vegetariană, și Enchiladas cu legume și fasole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare. Gatiti ceapa si morcovii timp de 5-8 minute pana se inmoaie adaugati un strop de apa daca incep sa se lipeasca.
Presărați pudra de ardei iute și gătiți încă 1 min.
Se toarnă roșiile și leguminoasele și se aduce la fierbere. Reduceți focul și fierbeți timp de 5-10 minute, amestecând ocazional, până se îngroașă.
Se ia de pe foc și se condimentează bine.
Încălziți grătarul la mare.
Întindeți o lingură de ardei iute peste un vas mare rezistent la cuptor.
Așezați fiecare tortilla pe o scândură, umpleți cu câteva linguri de amestec de ardei iute, pliați peste capete și rulați pentru a sigila.
Așezați-le în vasul rezistent la cuptor. Puneți ardeiul iute rămas deasupra.
Amestecați iaurtul și brânza rasă împreună cu niște condimente și lingurați peste enchiladas. Grătiți câteva minute până când blatul este auriu și clocotește.
Se servește cu o salată verde.