BBQ tras Pizza de porc
BBQ tras Pizza de porc necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 1293 calorii, 57G de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $ 5.23 pe portie, veți obține un fel principal care servește 1. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sos de grătar, crustă de pizza pre-coaptă, carne de porc trasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Încercați Aragaz lent BBQ tras carne de porc, BBQ tras Pizza de porc, și Pizza De Porc Trasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Așezați crusta de pizza pe o foaie de copt.
Într-un bol, amestecați sosul de grătar cu pudra de chili chipotle; condimentează cu sare și piper negru.
Întindeți sosul peste crusta de pizza.
Aranjați carnea de porc trasă, ceapa feliată și feliile de ardei gras roșu uniform peste pizza.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când toppingurile sunt fierbinți și crusta de pizza este crocantă pe fund, 12 până la 15 minute.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Carnea de porc trasă funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. La Celia Pioneer Malbec cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![La Celia Pioneer Malbec]()
La Celia Pioneer Malbec
Finca La Celia Pioneer Malbec 2017 este un vin atractiv, cu arome de fructe proaspete și coapte, în perfectă armonie cu delicatețea violetelor și a notelor de îmbătrânire a stejarului. Atac foarte bun asupra Palatului, cu concentrație fructată, tipic pentru Malbec, palat mediu ferm, dar în același timp elegant. Este un Malbec ideal de băut cu friptură de vită Argetină cu "empanadas"tipice.