BBQ scândură somon

BBQ scândură somon
Somonul BBQ Plank este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 274 calorii. Pentru $3.35 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării americane. Un amestec de boia de ardei, fileuri de somon care nu sunt crescute la fermă, muștar de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Somon De Scândură De Cedru, Somon De Cedru-Scândură, și Somon De Scândură De Cedru pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista