BBQ Nachos

BBQ Nachos
BBQ Nachos ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 5 și costă $2.8 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 769 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână pudră de ceapă, boia de ardei, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tartă de caise cu zahăr brun și patiserie cu scorțișoară ca desert. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Încercați Micul dejun Nachos Skillet de la ' Ultimate Nachos, Minge de parc Nachos din ' Final Nachos, și Nachos; Nachos Picant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Mound tortilla chips-uri într-o grămadă pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Tortilla Albastre ZdrobiteChipsuri De Tortilla Albastre Zdrobite
2
Se presară cu condimente NEELYS BBQ, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Pentru GrătarCondimente Pentru Grătar
3
Întindeți carnea de porc tocată, carnea de vită sau puiul deasupra chipsurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Se presară din nou cu condimente și se toarnă sosul de grătar Neelys pe carne. Se acoperă cu brânză nacho topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Brânză NachoBrânză Nacho
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Presărați ușor mai multe condimente NEELYS BBQ pe brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Pentru GrătarCondimente Pentru Grătar
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
6
Adăugați jalapenos la nachos pentru condimente suplimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
7
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.
8
Într-o cratiță mare, combinați toate ingredientele. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți căldura la foc mic. Gatiti descoperit, amestecand frecvent, timp de 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Concha y Toro Marques de casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții5
Scor De Sănătate24
Bucătăriimexican
Revista