BBC copii în nevoie de globuri

BBC copii în nevoie de globuri
BBC Children in Need cupcakes este o garnitură Americană. Această rețetă servește 12 și costă 43 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 278 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, ouă, zahăr muscovado și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 13 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 23%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și BBC copii în nevoie de globuri, Cupcakes cu făină de nucă de cocos cu fasole de vanilie și învățarea copiilor despre bunătate, și BBC bea.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Căptușiți o formă de brioșă cu 12 găuri cu cutii de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
3
Se amestecă făina, zaharurile, praful de copt și coaja. Într-un alt bol, bateți ouăle, apoi amestecați smântâna, vanilia și untul și turnați în ingredientele uscate. Se amestecă pentru a se amesteca, dar dont overbeat. Lingură în cutii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
VanilieVanilie
UntUnt
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Coaceți timp de 25 de minute. Se lasă să se răcească în cutie timp de 5 minute, apoi se întoarce și se lasă să se răcească complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista