Bay Ridge Empanadas este un fără gluten rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 150 calorii. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 20 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cimbru, usturoi, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Empanadas de Flor De Calabaza (Squash Blossom Empanadas), Empanadas de curcan și piure de cartofi - Empanadas de Pavo, și Empanadas de pipi XVN (Empanadas umplute cu arahide și cartofi).
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie la foc mediu-mare, adăugați uleiul de măsline. Când uleiul este cald, se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Se adaugă usturoiul și se sotează încă 1 minut. Se amestecă carnea de vită, chimenul, curry, pudra de chili, ienibahar, cimbru, scorțișoară și sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Făină Universală, Plus Făină De Bancă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
2 Cesti Catei De Usturoi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Se sotează, amestecând des, până când carnea de vită s-a rumenit, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Se adaugă porumbul și cheddarul și se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
6
Topiți untul cu tigaia mică Sazon powder la foc mic. Se amestecă bine pentru a combina și a rezerva. Lucrând cu 1 înveliș la un moment dat, scoateți 2 linguri de umplutură în centrul învelișului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sazon Completa
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
7
Ungeți marginile aluatului cu ou bătut, apoi pliați aluatul pentru a forma o jumătate de lună, apăsând aerul cu vârful degetelor. Folosiți dinții unei furci pentru a ciupi și sigila marginile, creând o margine de aproximativ 1 inch lățime. Repetați cu umplutura și ambalajele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
8
Transferați prăjiturile pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament. Folosind o perie de patiserie, înveliți vârfurile de prăjituri cu untul Sazon rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sazon Completa
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Perie De Patiserie
9
Coaceți conform instrucțiunilor pachetului de aluat sau până se umflă și se rumenesc ușor, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu.
Culoare cireș negru profund, cu arome de piper alb și fructe negre. Luminos și îndrăzneț pe palat, cu un finisaj egal, care are o structură și un condiment bun.
Deep black cherry color with aromas of white pepper and black fruits. Bright and bold on the palate with an equal finish that has good structure and spice.