Batoane Graham cu ciocolată
Batoanele Graham cu ciocolată sunt o garnitură care servește 24. Pentru 33 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 12 g de grăsimi și un total de 229 de calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Un amestec de grahams aurii, bicarbonat de sodiu, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 18%, ceea ce nu este atât de excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au plăcut și Batoane de biscuit Graham cu așchii de ciocolată, Batoane de biscuiți Graham cu așchii de ciocolată și Batoane Graham de ciocolată și arahide.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă untul și zaharurile până devine ușor și pufos.
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare. Bateți în vanilie.
Combinați făina, cerealele, 3/4 cană de ovăz, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea; se adaugă treptat la compoziția smântână și se bate bine. Se amestecă 3/4 cană alune și 2/3 cană chipsuri de ciocolată.
Se întinde într-un 13-in uns. x 9-in. tava de copt. Tăiați grosier alunele rămase; se presară deasupra cu ovăz și chipsuri rămase.
Coaceți la 350° timp de 25-30 de minute sau până când se rumenesc. Se răcește pe un grătar.