Batoane De Unt De Arahide-Ovăz
Unt de arahide-bare de ovăz ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 396 calorii, 9g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți arahide prăjite, unt de arahide, nucă de cocos și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Afine Zucchini Ovăz Baruri, blueberry bananan oat bars, și Batoane de cereale și ovăz fără coacere.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați untul și zahărul brun până se omogenizează. Se amestecă făina, ovăzul, arahidele și nuca de cocos până se omogenizează bine.
Apăsați aluatul uniform într - o tigaie de copt de 10 pe 15 inci cu unt și făină. Pentru batoanele masticabile, coaceți într-un cuptor de 350 până când marginile se rumenesc ușor, aproximativ 20 de minute; pentru batoanele crocante, coaceți până se rumenesc ușor, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Se întinde cu unt de arahide.
Lăsați să se răcească aproximativ 15 minute.
Sigilați chipsurile de ciocolată într-o pungă grea de plastic cu fermoar de 1 litru.
Se încălzește într-un cuptor cu microunde la 30% putere până când chipsurile sunt moi, aproximativ 2 minute. Strângeți ciocolata într-un colț al pungii, apoi folosiți foarfece pentru a tăia o gaură foarte mică în colț. Strângeți ciocolata în linii subțiri peste untul de arahide. Se răcește până când ciocolata este fermă, aproximativ 20 de minute.