Batoane de unt

Batoane de unt
Butterscotch Bars ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă face 18 porții cu 319 calorii , 2 g de proteine și 20 g de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită extract de vanilie, zahăr brun, ou și shortening cu aromă de unt. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 12% . Acest scor este destul de prost. Rețete similare sunt Batoanele Butterscotch M&M , Batoanele Butterscotch și Batoanele Butterscotch .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, smântână scurtarea și zaharurile până devin ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurite De Scurtator4-1/2 Lingurite De Scurtator
(puțin 2 Uncii)(puțin 2 Uncii)
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară SuplimentarăNucșoară Suplimentară
2
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare. Bateți în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii, Pentru DecorareNonpareils Argintii, Pentru Decorare
Pentru Crusta Dublă (9 InciPentru Crusta Dublă (9 Inci
3
Combinați făina, ovăzul și bicarbonatul de sodiu; se adaugă treptat la amestecul de smântână. Se amestecă chipsurile și nucile pecan. Rezervați 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Pastramă Delicată FeliatăPastramă Delicată Feliată
24 De Felii De Pepperoni, Optional24 De Felii De Pepperoni, Optional
OvăzOvăz
4
Întindeți aluatul rămas într-un aluat uns de 13 inchi. x 9-in. tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Oregano Proaspăt Tocat4-1/2 Lingurițe De Oregano Proaspăt Tocat
6 Uncii De Brânză Mozzarella Proaspătă, Tăiată în 32 Cuburi6 Uncii De Brânză Mozzarella Proaspătă, Tăiată în 32 Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpă De Miel, DezosatăPulpă De Miel, Dezosată
5
Într-un castron mic, combinați ingredientele de umplutură; bate pana se omogenizeaza.
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară SuplimentarăNucșoară Suplimentară
6
Se întinde uniform peste crustă. Se sfărâmă aluatul rezervat peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie Si MentaLamaie Si Menta
6 Uncii De Brânză Mozzarella Proaspătă, Tăiată în 32 Cuburi6 Uncii De Brânză Mozzarella Proaspătă, Tăiată în 32 Cuburi
7
Coaceți la 375° timp de 40-42 de minute sau până când se rumenesc. Se răcește pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsucire De Lemn DulceRăsucire De Lemn Dulce
1 Baton (sau ½ Cana) Unt Nesarat, Taiat Cubulete1 Baton (sau ½ Cana) Unt Nesarat, Taiat Cubulete
8
Tăiați în batoane. A se păstra la frigider.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este La Marca. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
La Marca
La Marca
Aroma este proaspătă și curată, cu citrice coapte, lămâie, măr verde și note de grapefruit, mineralitate și puțină pâine prăjită.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții18
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista