Ardei la grătar, ceapă și calzone de cârnați

Ardei la grătar, ceapă și calzone de cârnați
Ardeiul la grătar, ceapa și calzonele de cârnați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 185 calorii. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, ardei gras, sos de pizza nou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma aluatul de pizza, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tacos de cârnați fierbinți și dulci la grătar cu glazură de caise-Jalapeno, piper la grătar și Salsa de ceapă roșie, Cârnați De Pui La Grătar, Ardei Și Ceapă Kabob, și Calzone De Ardei Cârnați.

Instrucțiuni

1
Scoateți aluatul de Pizza de casă din frigider; lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PizzaAluat De Pizza
2
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Înveliți feliile de ceapă și bucățile de ardei gras cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ardei GrasArdei Gras
CeapăCeapă
4
Așezați legumele și cârnații pe un grătar acoperit cu spray de gătit. Legume la grătar 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc; cârnați la grătar 8 minute sau până când sunt gata, întorcându-se ocazional pentru a se rumeni pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
LegumeLegume
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Scoateți legumele și cârnații de pe grătar; se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Tăiați feliile de ceapă în jumătate; tăiați bucățile de ardei gras în fâșii de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CeapăCeapă
7
Tăiați cârnații în diagonală în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
8
Preîncălziți cuptorul la 500
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Așezați aluatul pe o suprafață ușor făinată; împărțiți aluatul în 4 porții egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
10
Rulați fiecare porțiune într-un dreptunghi de 9 x 5 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
11
Întindeți 1/4 cană de sos de Pizza în stil New York uniform pe fiecare dreptunghi, lăsând o margine de 1/4 inch. Aranjați cârnații uniform pe jumătate din fiecare dreptunghi; acoperiți uniform cu ceapă și ardei grași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Sos De PizzaSos De Pizza
CârnațiCârnați
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
CeapăCeapă
12
Presărați fiecare calzone cu 1/3 cană de brânză. Îndoiți cealaltă jumătate de aluat peste umplutură; apăsați marginile împreună cu o furculiță pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
AluatAluat
13
Așezați calzonele pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Înveliți calzonele cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
14
Coaceți la 500 timp de 15 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
16
Tăiați fiecare calzone în jumătate; serviți cu sosul de Pizza rămas în stil New York.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PizzaSos De Pizza

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Roșu rubiniu intens. Puternic și bogat cu note picante și balsamice urmate de arome de fructe de pădure roșii. Taninurile fine și elegante încântă Palatul anunțând un postgust plăcut și lung.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista