Turcia-Pesto Calzone

Turcia-Pesto Calzone
Această rețetă servește 25. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 58 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de brânză provolone, piept de curcan oscar mayer deli, crustă de pizza și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Bistro Turcia Calzone, Escarole Calzone: Calzone di Ricottan e Escarola, și Chiftele de curcan Pesto și afine cu sos de scufundare cu iaurt Pesto.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.Derulați aluatul de pizza pe suprafața de lucru curată. Trageți la dreptunghi de 15x11 inci; tăiați pe jumătate pe lungime, apoi pe jumătate transversal pentru a forma patru dreptunghiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PizzaAluat De Pizza
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Acoperiți fiecare dreptunghi de aluat cu 4 felii de curcan, 1 felie de brânză și 1 lingură. pesto; ori dreptunghi în jumătate pentru a închide umplere. Sigilați marginile cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Toată TurciaToată Turcia
AluatAluat
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
3
Așezați pe foaia de copt pulverizată cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți 15 min. sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții25
Scor De Sănătate0
Revista