Batoane De Tratare A Cerealelor Chex Fără Gluten
Batoanele de tratare a cerealelor Chex fără gluten necesită în jur 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 130 calorii. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, cereale, marshmallows și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Batoane De Cereale Fără Gluten Fără Coacere, Batoane De Mere Fără Gluten Chex Nr-Bake, și Batoane Chex de arahide și ciocolată fără Gluten, fără gluten.
Instrucțiuni
Pulverizați vasul sau tigaia de copt de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
Într-un castron mare cu microunde, untul cu microunde neacoperit la înălțime aproximativ 45 de secunde sau până se topește.
Adăugați marshmallows; aruncați pentru a acoperi. Cuptor cu microunde cu 1 până la 1 1/2 minute mai mult. Se amestecă până când marshmallows sunt complet topite și amestecul este bine amestecat.
Adăugați cereale; se amestecă bine. Folosind hârtie cerată sau spatulă pulverizată cu spray de gătit, apăsați uniform amestecul în vasul de copt. Se răcește 15 minute. Pentru bare, tăiați în 6 rânduri cu 3 rânduri.