Batoane de scorțișoară-mere cu frișcă de scorțișoară

Batoane de scorțișoară-mere cu frișcă de scorțișoară
Reteta Batoane scorțișoară-mere cu scortisoara frisca poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 20 de minute. Pentru 1,7 USD pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 905 calorii, 10g de proteine, și 53G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Foodnetwork are 117 fani. Mergeți la magazin și ridicați frișcă grea, suc de lămâie, zahăr de cofetărie și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Batoane de scorțișoară-mere cu frișcă de scorțișoară, Zeppole de mere cu frisca de scortisoara, și Plăcintă cu mere în tigaie cu frișcă de scorțișoară.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți ușor tigaia de 9 pe 13 pe 2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Faceți crusta combinând făina, zahărul cofetarilor și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Tăiați în 2 bețișoare de unt pentru a face un amestec sfărâmicios. (Vezi nota lui Cook)
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
4
Apăsați amestecul în tigaia pregătită. Poate fi necesar să vă scufundați degetele în puțină făină sau zahăr de cofetari pentru a împiedica aluatul să se lipească de degete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Într-o tigaie mare, topiți bățul rămas de unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați merele și gătiți timp de 3 minute. Se amestecă 1 cană de zahăr, 1/2 linguriță de scorțișoară și suc de lămâie; gatiti 3 minute. Într-un castron mic, înmuiați gelatina în suc rece de mere, apoi adăugați-o în mere și gătiți timp de 15 minute. Puneți amestecul uniform peste crusta pregătită și coaceți timp de 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MereSuc De Mere
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ScorțișoarăScorțișoară
GelatinăGelatină
MărMăr
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
BolBol
8
Se lasă să se răcească, apoi se taie în pătrate.
9
Se servește cu înghețată de vanilie și frișcă de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilieînghețată De Vanilie
FrișcăFrișcă
ScorțișoarăScorțișoară
10
Într-un castron mediu, bateți smântâna grea la viteză medie-mare cu un mixer electric până se îngroașă. Bateți treptat zahărul și scorțișoara cofetarilor, bătând până se formează vârfuri rigide. Acoperiți și răciți până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă GreaCremă Grea
ScorțișoarăScorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista