Batoane De Ciocolată Toffee Crunch
Batoanele de ciocolată Toffee Crunch ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția hor d ' oeuvre. O porție conține 225 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 15. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de zahăr brun, nuci, firimituri de cracker graham și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Toffee Caju Crunch Baruri, Almond Crunch Toffee Baruri, și Ciocolată Toffee Crunch Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mediu, amestecați firimiturile de cracker graham, 1/4 cană zahăr brun și 1/3 cană unt topit. Apăsați în partea de jos a unei tigaie de 9x13 inci fără grăsime.
Coaceți timp de 8 până la 10 minute în cuptorul preîncălzit. Într-o cratiță, combinați 1/2 cană de unt și 1/2 cană de zahăr brun. Gatiti la foc moderat, amestecand continuu, pana cand amestecul ajunge la fierbere; se fierbe timp de 1 minut.
Se toarnă imediat peste baza de prăjituri coapte.
Scoateți din cuptor și presărați cu chipsuri de ciocolată.
Lăsați să stea 2 până la 3 minute, până când chipsurile sunt strălucitoare și moi.
Întindeți ciocolata înmuiată uniform deasupra.
Se presară cu nuci tocate. Se răcește înainte de a tăia în bare.