Batoane De Ciocolată-Ovăz
Batoanele de ciocolată-ovăz ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă face 16 porții cu 131 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ulei de soia, unt, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt blueberry bananan oat bars, Afine Zucchini Ovăz Baruri, și Batoane de cereale și ovăz fără coacere.
Instrucțiuni
Încălziți chipsurile de ciocolată și laptele într-o cratiță grea de 1 litru la foc mic, amestecând frecvent, până când ciocolata se topește și amestecul este neted; pus deoparte.
Se încălzește cuptorul la 350. Pulverizați tigaie pătrată, 8x8x2 sau 9x9x2 inci, cu spray de gătit.
Se amestecă făina, 1/2 cană de ovăz, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare; pus deoparte. Se amestecă zahărul brun, uleiul, vanilia și produsul din ou într-un castron mediu cu furculița până se omogenizează; se amestecă în amestecul de făină până se omogenizează. Rezervați 1/2 cană de aluat într-un castron mic pentru topping.
Bateți aluatul rămas în tigaie (pulverizați degetele cu spray de gătit sau ușor făină dacă aluatul este lipicios).
Întindeți amestecul de ciocolată peste aluat.
Adăugați 2 linguri de ovăz și untul în aluatul rezervat; se amestecă cu blenderul sau furculița de patiserie până se sfărâmă. Aruncați linguri mici de amestec de ovăz uniform peste amestecul de ciocolată.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când blatul este auriu și ferm. Se răcește complet, aproximativ 1 1/2 ore. Pentru bare, tăiați în 4 rânduri cu 4 rânduri.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Gunderloch Estate Riesling Dry cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Gunderloch Estate Riesling Uscat]()
Gunderloch Estate Riesling Uscat