Batoane De Ciocolată-Arahide
Ciocolata-arahide Baruri ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 48. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 168 calorii. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, napolitane de vanilie, bucăți de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Ciocolată, Unt de arahide, covrig și bomboane de Caramel (de casă ia 5 bare), Batoane de ciocolată cu unt de arahide fără Gluten cu glazură de ciocolată, și Batoane De Arahide Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți untul și untul de arahide la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează.
Adăugați zahăr pudră și firimituri de napolitane de vanilie; bate până se omogenizează. Apăsați uniform amestecul într - o tavă de copt ușor unsă de 13 x 9 inci, căptușită cu hârtie de ceară.
Amestecați bucățile de ciocolată și frișca într-o cratiță medie la foc mic până se topesc și se omogenizează.
Se întinde uniform deasupra amestecului de unt de arahide. Se răcește 1 oră sau până când este ferm.
Scoateți din frigider și lăsați să stea la temperatura camerei 10 minute sau până când se înmoaie ușor.