Batoane De Cartofi Dulci La Cuptor
Batoanele de cartofi dulci la cuptor necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 128 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 246 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți ulei de măsline, boia de ardei, cartofi dulci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca o farfurie. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 97%. Încercați Batoane De Pâine Prăjită Cu Cartofi Dulci, Piei de cartofi dulci de două ori coapte cu Pecan Streusel (caserola individuală de cartofi dulci akan), și Cartofi Dulci De Două Ori Coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți ușor o foaie de copt.
Într-un castron mare, amestecați uleiul de măsline și boia de ardei.
Adăugați bețișoare de cartofi și amestecați cu mâna pentru a acoperi.
Așezați pe foaia de copt pregătită.
Coaceți 40 de minute în cuptorul preîncălzit.