Batoane De Caramel De Caju
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Caju Caramel baruri un try. Această rețetă servește 30 și costă 7 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 52 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Această rețetă de la Toateretete are 2 fani. Dacă aveți la îndemână sare, ouă, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvizabil. Rețete similare includ Caramel-Batoane De Caju, Batoane Sărate De Caju-Caramel, și Batoane De Caramel De Caju Sărat.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de 9x9 inci.
Pentru a pregăti produse de patiserie: într-un castron mare, amestecați ouăle și ambele zaharuri împreună. Se amestecă nucile și se cerne făina cu praful de copt și sarea.
Se adaugă în amestecul de ouă și se amestecă bine. Apăsați în partea inferioară a tigaiei unse.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute. În timp ce patiseria se coace, amestecați 1/4 cană de zahăr brun, smântână și caju în untul topit.
Se întinde peste produse de patiserie coapte și se pune sub un broiler timp de aproximativ 1 minut, până când se topesc bule și se rumenesc.
Tăiați în bare în timp ce este cald.
Se lasă să se răcească în tigaie.