Caise, bare de nucă de cocos și migdale ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 241 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați caise, miere, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane de caise, nucă de cocos și migdale, Bare De Caise De Migdale, și Bare De Migdale De Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Ungeți o tigaie cu jeleu de 10 pe 15 inci. Într-o cratiță medie, combinați apa, zahărul și caisele și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc moderat, amestecând ocazional, până când caisele sunt fragede și pline, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, Tocată
Căpșuni La Picior
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Scurgeți caisele și reveniți în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Adăugați untul, zahărul brun, mierea și sarea și gătiți până când untul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Căpșuni La Picior
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
6
Întindeți nuca de cocos și migdalele pe foi de copt separate și prăjiți timp de 6 până la 7 minute, până când sunt ușor aurii. Amestecați nuca de cocos și migdalele în amestecul de caise împreună cu ovăzul și făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Brânză Tallegio, Tocată
Stropi în Formă De Inimă
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Bomboane Salvatoare
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Întindeți amestecul în tigaia cu jeleu într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Coaceți aproximativ 25 de minute, până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Se lasă să se răcească pe un raft, apoi se taie în 16 bare.