Batoane De Banane

Batoane De Banane
Batoanele de banane reteta poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. Acest hor d ' oeuvre are 275 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 15. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de scurtare, zahăr, banane și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Batoane De Banane, Batoane De Banane, și Batoane De Banane.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de copt de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, cremă împreună scurtarea și zahărul până se omogenizează. Se amestecă laptele și 1 linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
VanilieVanilie
CremăCremă
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și 1/2 linguriță sare; se amestecă în amestecul de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
4
Se amestecă 1 banană, 1 linguriță suc de lămâie și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
NuciNuci
BananeBanane
5
Se întinde uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
7
Lăsați barele să se răcească în tigaie pe o grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
8
Pentru a face glazura: într-un castron mediu, amestecați împreună untul topit, 1 linguriță vanilie, zahărul cofetarilor, 1/2 banană, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță suc de lămâie folosind un mixer electric. Bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Suc De LămâieSuc De Lămâie
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
BananeBanane
UntUnt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
9
Se întinde pe bare răcite și apoi se taie în pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Laurent-Perrier Brut. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier brut L-P este purtătorul de steag pentru stilul casei Laurent-Perrier. Crocant, proaspăt și elegant, Brut L-P reflectă esența fundamentală a Șampanilor noștri.Culoarea este o nuanță aurie palidă, cu bule fine și persistente. Nasul este proaspăt și delicat, arătând o complexitate bună cu indicii de citrice și fructe albe. Stilul ușor al lui Brut L-P a condus la transformarea șampaniei în băutura ideală pentru aperitiv. Echilibrul său perfect, claritatea aromelor și finețea îl fac, de asemenea, însoțitorul ideal pentru pește, păsări de curte și carne albă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista