Batoane De Afine
Barele de afine ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 253 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Dacă aveți la îndemână afine, apă, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Bare De Nuci De Afine, Lingonberry Bog Baruri, și Batoane De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Căptușiți o tigaie pătrată de 9 inci cu 2 foi de folie încrucișate, lăsând o surplombă pe 2 părți opuse, apoi folie de unt.
Amestecați untul, făina, sarea și 1/2 cană de zahăr granulat într-un robot de bucătărie până când amestecul începe să se aglomereze. Apăsați în partea de jos a tigaie.
Coaceți până la auriu pal și părțile laterale încep să se îndepărteze de tigaie, 25 până la 30 de minute.
În timp ce crusta se coace, gătiți afine, rămânând 2/3 cană de zahăr granulat și apă într-o cratiță grea de 2 litri la foc mediu, amestecând ocazional, până când boabele izbucnesc, 6 până la 8 minute.
Se toarnă afine peste crustă și se coace până când marginea este aurie, aproximativ 25 de minute.
Cerneti zaharul cofetarilor deasupra si raciti complet in tigaie pe un raft. Ridicați din tigaie folosind consola folie și se taie în 12 pătrate, apoi cerne mai multe cofetari zahăr peste partea de sus.
Barele se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei 2 zile.