Batoane Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată Fără Lactate

Batoane Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată Fără Lactate
Rețeta batoanelor cu unt de arahide cu ciocolată fără lactate este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un mare vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 449 calorii, 7g de proteine, și 29G de grăsime. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1518 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr de cofetărie / pudră, unt de nuci, chipsuri de ciocolată fără lactate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un condiment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tort cu ciocolată cu banane cu glazură de unt de arahide - fără gluten, fără lactate, fără soia, Ciocolată Fără Zahăr Unt De Arahide Ouă De Paște {Fără Lactate}, și Parfait De Quinoa Cu Banane Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată [Opțiune Fără Gluten Și Zahăr, Fără Lactate] pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați margarina topită, firimiturile de cracker graham, zahărul cofetarilor, o cană de unt de arahide și sare (dacă se utilizează) până se omogenizează bine.Apăsați uniform în partea de jos a unei tăvi de 9 cm de 13 inci fără grăsime.Topiți chipsurile de ciocolată și restul de 1/4 cană de unt de arahide într-o tigaie la foc mic până se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)
4 Uncii De Ciocolată Dulce Germană, Rasă4 Uncii De Ciocolată Dulce Germană, Rasă
Jumătăți De AluneJumătăți De Alune
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
2
Întindeți amestecul de ciocolată peste crustă și dați la frigider batoanele cel puțin o oră.Păstrați barele la rece până când sunt gata de feliat și serve.My socrul recomandă păstrarea barelor nemâncate în frigider – deși nu există garanții că vor rămâne vreunul!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista