Bare de unt de afine-mere ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 32 și costă 20 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 141 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, ovăz cu gătit rapid, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Bare De Unt De Mere Cu Afine Mată, Bare De Firimituri De Mere-Afine, și Bare De Granola Cu Afine De Mere.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați tigaia de 13x9 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
În cratița de 4 litri, amestecați afine, zahăr granulat, coajă de portocală și suc de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Suc De Portocale
Afine
Coaja De Portocala
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se încălzește până la fierbere la foc mare, amestecând constant. Gatiti la foc mare 6-8 minute, amestecand frecvent, pana cand cranberries pop si isi pierd forma rotunda si amestecul se ingroasa. Se amestecă untul de mere și 2 linguri de unt; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Mere
Afine
Unt
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
4
Într-un castron mare, bateți 3/4 cană de unt și zahărul brun cu un mixer electric la viteză medie, răzuind bolul ocazional, până devine pufos. Se amestecă făina, sarea, bicarbonatul de sodiu și ovăzul. Apăsați 3 căni amestec de ovăz în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Zahăr Brun
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ovăz
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
Tigaie
5
Întindeți umplutura de afine peste bază. Se sfărâmă restul de 2 căni de amestec de ovăz peste umplutură; apăsați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Baza
6
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc. Se răcește complet, aproximativ 1 oră și 30 de minute. Pentru bare, tăiați în 8 rânduri cu 4 rânduri.