Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați batoanele cu ciocolată cu ghimbir. Această rețetă face 32 de porții cu 216 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină, extract de vanillan, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Batoane de ciocolată cu unt de arahide fără Gluten cu glazură de ciocolată, Ciocolata Neagra Rumenita Unt Ciocolata Chip Cookie Baruri, și Batoane De Tort Cu Ciocolată Cu Glazură De Ciocolată Sărată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 F. Ungeți o tigaie de copt de 9 x 13 inci și tapetați-o cu 2 bucăți încrucișate de hârtie pergament, lăsând o surplombă pe toate părțile. Într-un castron mare, amestecați făina, ghimbirul, scorțișoara, cuișoarele, bicarbonatul de sodiu și sarea. Cu un mixer electric, bateți untul și zaharurile până devin pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
Unt
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ghimbir
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Mixer De Mână
Tava De Copt
Bateti
Bol
Cuptor
2
Adăugați ouăle și vanilia și bateți pentru a combina. Adăugați treptat amestecul de făină, amestecând până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
3
Se amestecă chipsurile de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
4
Întindeți aluatul uniform în tigaia pregătită și coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 40 până la 50 de minute. Se răcește complet în tigaie, apoi se taie în 32 de bare (8 rânduri pe 4 rânduri). Pentru a înfășura: sigiliul strâns de pe un recipient de luat va menține barele umede și masticabile. (Înmuiați recipientele în apă caldă și săpun pentru a îndepărta adezivul de pe etichete.) Înfășurați cu un arc și personalizați cu un autocolant scris de mână. Pentru a îngheța: în loc să coaceți aluatul, congelați-l în tigaie până la 2 luni. Pentru a coace, urmați instrucțiunile de rețetă, coaceți din congelat și utilizați capătul superior al intervalului de timp.