Bastoane De Mămăligă Crustă

Bastoane De Mămăligă Crustă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați bețișoarele de mămăligă cruste. Această rețetă servește 6 și costă 1,13 USD pe porție. O porție conține 251 calorii, 15g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de bulion de pui degresat cu grăsime, sare și piper, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma polenta, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri Cu Mămăligă Cu Lămâie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane De Mămăligă Cu Brânză Crocantă, Batoane De Mămăligă-Quinoa Fără Gluten, și Mămăligă cu roșii proaspete și chipsuri de parmezan / mămăligă ușor de făcut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri, amestecați 1 cană de mămăligă, 2 căni de bulion de pui degresat cu grăsime, 1 cană de apă și 1/2 cană de lapte degresat evaporat. Se amestecă la foc mare până când amestecul fierbe, apoi se reduce focul și se fierbe, amestecând des, până când mămăliga este netedă după gust, aproximativ 15 minute. Fierbeți, amestecând des, până când amestecul este suficient de gros pentru a ține un jgheab timp de aproximativ 5 secunde când trageți o lingură pe fundul tigaiei, aproximativ 20 de minute în total. Se amestecă toată parmezanul mărunțit și se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Fără GrăsimiBulion De Pui Fără Grăsimi
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Lapte Fără GrăsimiLapte Fără Grăsimi
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Răzuiește mămăliga într-o tigaie pătrată de 8 inci ușor unsă și întinde-o netedă. Acoperiți ușor și răciți până când este ferm, cel puțin 1 oră. Dacă faceți până la 1 zi înainte, acoperiți etanș și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Răsturnați rapid tigaia cu mămăligă pe o tăietură; ridicați tigaia. Cu un cuțit lung și ascuțit, tăiați mămăliga În 6 sau 7 benzi egale (ștergeți frecvent cuțitul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Tăiați fâșiile de mămăligă în jumătate transversal și îndepărtați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
5
Puneți 1/3 până la 1/2 cană de pesmet uscat fin condimentat pe o farfurie. Rotiți ușor bețișoarele de mămăligă, câte 1, în firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
6
Așezați - vă ușor pe o foaie de copt antiaderentă de 12 x 15 inci ușor unsă. Ceața se lipește ușor cu ulei de gătit sau spray cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Ulei De MăslineSpray De Ulei De Măsline
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Coaceți bețișoarele de mămăligă într-un cuptor de 375 până se rumenesc și se rumenesc, 45 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Transferați pe un platou sau farfurii cu o spatulă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista