Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Bass Agrodolce cu spaghete Squash și ciuperci. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 7.03 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 485 calorii. Un amestec de roșii cherry, ciuperci, crenguțe rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Încercați Bas cu dungi în sos Agrodolce, Spaghete Squash Cu Ciuperci Și Kale, și Spaghete Squash cu ciuperci și Marinara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Încălziți 3 linguri ulei de măsline, rozmarinul, căței de usturoi întregi și fulgi de piper într-o cratiță mică la foc mic, amestecând, până când usturoiul este fraged, 8 minute. Puneți deoparte 1 lingură de ulei de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați oțetul și zahărul în tigaie; se fierbe la foc mediu-mic până se siropează și se caramelizează, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Înjumătățiți dovlecelul pe lungime și îndepărtați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Ungeți părțile tăiate cu uleiul de usturoi rezervat și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
5
Așezați partea tăiată în sus într-un vas de copt și prăjiți până se înmoaie, 1 oră. Reduceți cuptorul la 20
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Țineți dovlecelul cu un prosop; folosind o furculiță, scoateți carnea în șuvițe și așezați-o în vasul de copt. Condimentează cu sare și piper, acoperă cu folie și păstrează cald la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Cuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Se adaugă ciupercile, se condimentează cu sare și se gătește, amestecând, până se rumenesc, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
Transferați pe o farfurie.
10
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline în tigaie; adăugați roșiile și aruncați până când blister.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați 1 lingură de sos agrodolce și un strop de apă; acoperiți și gătiți până când roșiile izbucnesc, 5 minute. Întoarceți ciupercile în tigaie și încălziți-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Între timp, aduceți 1 inch de apă la fiert într-o cratiță la foc mediu-mare. Condimentați peștele cu sare și piper, apoi puneți-l într-un bambus sau abur pliabil peste apă; acoperiți și aburiți până aproape fierte, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
13
Scoateți de pe foc și păstrați acoperit pentru a termina gătitul, 2 până la 4 minute.
14
Așezați un file de pește pe fiecare dintre cele 4 farfurii; adăugați dovleceii, ciupercile și roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Cuțit De Toaletă
15
Stropiți cu sosul agrodolce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
16
Se servește cu sos suplimentar și usturoiul caramelizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil