Bass Agrodolce cu spaghete Squash și ciuperci

Bass Agrodolce cu spaghete Squash și ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Bass Agrodolce cu spaghete Squash și ciuperci. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 7.03 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 485 calorii. Un amestec de roșii cherry, ciuperci, crenguțe rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Încercați Bas cu dungi în sos Agrodolce, Spaghete Squash Cu Ciuperci Și Kale, și Spaghete Squash cu ciuperci și Marinara pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Încălziți 3 linguri ulei de măsline, rozmarinul, căței de usturoi întregi și fulgi de piper într-o cratiță mică la foc mic, amestecând, până când usturoiul este fraged, 8 minute. Puneți deoparte 1 lingură de ulei de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați oțetul și zahărul în tigaie; se fierbe la foc mediu-mic până se siropează și se caramelizează, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Înjumătățiți dovlecelul pe lungime și îndepărtați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
4
Ungeți părțile tăiate cu uleiul de usturoi rezervat și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
5
Așezați partea tăiată în sus într-un vas de copt și prăjiți până se înmoaie, 1 oră. Reduceți cuptorul la 20
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Țineți dovlecelul cu un prosop; folosind o furculiță, scoateți carnea în șuvițe și așezați-o în vasul de copt. Condimentează cu sare și piper, acoperă cu folie și păstrează cald la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Se adaugă ciupercile, se condimentează cu sare și se gătește, amestecând, până se rumenesc, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
9
Transferați pe o farfurie.
10
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline în tigaie; adăugați roșiile și aruncați până când blister.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Adăugați 1 lingură de sos agrodolce și un strop de apă; acoperiți și gătiți până când roșiile izbucnesc, 5 minute. Întoarceți ciupercile în tigaie și încălziți-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Între timp, aduceți 1 inch de apă la fiert într-o cratiță la foc mediu-mare. Condimentați peștele cu sare și piper, apoi puneți-l într-un bambus sau abur pliabil peste apă; acoperiți și aburiți până aproape fierte, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
13
Scoateți de pe foc și păstrați acoperit pentru a termina gătitul, 2 până la 4 minute.
14
Așezați un file de pește pe fiecare dintre cele 4 farfurii; adăugați dovleceii, ciupercile și roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
15
Stropiți cu sosul agrodolce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
16
Se servește cu sos suplimentar și usturoiul caramelizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
17
Fotografie de Sang An
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții4
Scor De Sănătate67
Revista