Bass Agrodolce cu spaghete Squash și ciuperci

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Bass Agrodolce cu spaghete Squash și ciuperci. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 7.03 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 485 calorii. Un amestec de roșii cherry, ciuperci, crenguțe rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Încercați Bas cu dungi în sos Agrodolce, Spaghete Squash Cu Ciuperci Și Kale, și Spaghete Squash cu ciuperci și Marinara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Încălziți 3 linguri ulei de măsline, rozmarinul, căței de usturoi întregi și fulgi de piper într-o cratiță mică la foc mic, amestecând, până când usturoiul este fraged, 8 minute. Puneți deoparte 1 lingură de ulei de usturoi.
Adăugați oțetul și zahărul în tigaie; se fierbe la foc mediu-mic până se siropează și se caramelizează, 5 minute.
Înjumătățiți dovlecelul pe lungime și îndepărtați semințele.
Ungeți părțile tăiate cu uleiul de usturoi rezervat și condimentați cu sare și piper.
Așezați partea tăiată în sus într-un vas de copt și prăjiți până se înmoaie, 1 oră. Reduceți cuptorul la 20
Țineți dovlecelul cu un prosop; folosind o furculiță, scoateți carnea în șuvițe și așezați-o în vasul de copt. Condimentează cu sare și piper, acoperă cu folie și păstrează cald la cuptor.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Se adaugă ciupercile, se condimentează cu sare și se gătește, amestecând, până se rumenesc, 10 minute.
Transferați pe o farfurie.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline în tigaie; adăugați roșiile și aruncați până când blister.
Adăugați 1 lingură de sos agrodolce și un strop de apă; acoperiți și gătiți până când roșiile izbucnesc, 5 minute. Întoarceți ciupercile în tigaie și încălziți-le.
Între timp, aduceți 1 inch de apă la fiert într-o cratiță la foc mediu-mare. Condimentați peștele cu sare și piper, apoi puneți-l într-un bambus sau abur pliabil peste apă; acoperiți și aburiți până aproape fierte, 5 până la 6 minute.
Scoateți de pe foc și păstrați acoperit pentru a termina gătitul, 2 până la 4 minute.
Așezați un file de pește pe fiecare dintre cele 4 farfurii; adăugați dovleceii, ciupercile și roșiile.
Stropiți cu sosul agrodolce.
Se servește cu sos suplimentar și usturoiul caramelizat.