Basul negru cu Pesto în stil Sicilian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 784 calorii, 38g de proteine, și 51G de grăsime. Pentru $ 7.08 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați țelină, usturoi, bas și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Bas negru aburit cu Pesto în stil Sicilian, Pesto În Stil Sicilian, și Paste pesto în stil Sicilian.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Turnați uleiul de măsline într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Folosind un cuțit ascuțit, faceți 4 incizii diagonale superficiale în partea pielii fiecărui file. (Acest lucru împiedică peștele să se onduleze și să devină dur.) Condimentați fileurile cu sare, piper, oregano și coaja de lămâie și portocală și agitați scallions deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Ceapa Verde
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Piper
Lămâie
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Pește
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
4
Așezați-le în vasul de copt cu pielea în sus.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Se toarnă vermutul sau vinul peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut
Pește
Vin
6
Rupeți untul cu degetele și așezați bucăți mici peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Pește
1
Scoateți peștele din vasul de copt pe o farfurie, dar nu aruncați sucurile din fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
2
Adăugați jumătate de pesto la sucurile din vasul de copt și amestecați împreună iubitor foc mic până când totul este combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Adăugați busuiocul tocat, pătrunjelul și frunza de țelină și amestecați pentru a combina toate ingredientele. Dacă pesto-ul pare prea gros pentru gustul dvs., reglați consistența adăugând puțin mai multă apă fierbinte de la robinet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
țelină
Busuioc
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Apă
4
Puneți o porție de pesto pe fundul fiecărei farfurii de servire și așezați deasupra un file de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Pește
5
Stropiți mai mult ulei de măsline extravirgin deasupra.
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.