Bas cu dungi cu morcovi dulci și glazură de cidru

Bas cu dungi cu morcovi dulci și glazură de cidru
Basul cu dungi cu morcovi dulci și glazură de cidru este un fără gluten și pescatarian felul principal. O porție conține 405 calorii, 32g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.1 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, ulei vegetal, oțet de cidru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma cidrul de mere, puteți urma acest fel principal cu Tort De Gogoși Cu Cidru De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Bas cu dungi sotate cu Pesto de mentă și morcovi condimentați, Bas cu dungi și sos de lămâie conservat cu morcovi la grătar, și Bas Cu Dungi Întregi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță nereactivă, fierbeți cidrul și oțetul de cidru la foc mare până se reduc la 2 linguri, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa GustHartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc și se amestecă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3
Între timp, într-o tigaie antiaderentă, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Întindeți morcovii într-un strat uniform și adăugați usturoiul și rozmarinul. Gatiti la foc moderat, fara a amesteca, timp de 3 minute. Reduceți focul la moderat și gătiți, amestecând, până când morcovii sunt doar fragezi și bogat caramelizați, cu 5 minute mai mult. Aruncați usturoiul și rozmarinul. Condimentează morcovii cu sare și piper. Se amestecă pătrunjelul și jumătate din glazura de cidru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
5
Într-o tigaie antiaderentă, încălziți uleiul vegetal. Condimentează peștele cu sare și piper și adaugă în tigaie. Gatiti la foc moderat pana cand fileurile se rumenesc usor, 4 minute. Întoarceți și gătiți până când peștele este doar alb, cu 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Transferați morcovii caramelizați în farfurii și puneți peștele deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
7
Stropiți cu glazura de cidru rămasă și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista