Basul cu dungi cu morcovi dulci și glazură de cidru este un fără gluten și pescatarian felul principal. O porție conține 405 calorii, 32g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.1 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, ulei vegetal, oțet de cidru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma cidrul de mere, puteți urma acest fel principal cu Tort De Gogoși Cu Cidru De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Bas cu dungi sotate cu Pesto de mentă și morcovi condimentați, Bas cu dungi și sos de lămâie conservat cu morcovi la grătar, și Bas Cu Dungi Întregi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță nereactivă, fierbeți cidrul și oțetul de cidru la foc mare până se reduc la 2 linguri, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc și se amestecă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
3
Între timp, într-o tigaie antiaderentă, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Întindeți morcovii într-un strat uniform și adăugați usturoiul și rozmarinul. Gatiti la foc moderat, fara a amesteca, timp de 3 minute. Reduceți focul la moderat și gătiți, amestecând, până când morcovii sunt doar fragezi și bogat caramelizați, cu 5 minute mai mult. Aruncați usturoiul și rozmarinul. Condimentează morcovii cu sare și piper. Se amestecă pătrunjelul și jumătate din glazura de cidru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Grăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Dressing Japonez De Susan Preparat
5
Într-o tigaie antiaderentă, încălziți uleiul vegetal. Condimentează peștele cu sare și piper și adaugă în tigaie. Gatiti la foc moderat pana cand fileurile se rumenesc usor, 4 minute. Întoarceți și gătiți până când peștele este doar alb, cu 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Transferați morcovii caramelizați în farfurii și puneți peștele deasupra.