Bas cu dungi cu morcovi dulci și glazură de cidru
Basul cu dungi cu morcovi dulci și glazură de cidru este un fără gluten și pescatarian felul principal. O porție conține 405 calorii, 32g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.1 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, ulei vegetal, oțet de cidru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma cidrul de mere, puteți urma acest fel principal cu Tort De Gogoși Cu Cidru De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Bas cu dungi sotate cu Pesto de mentă și morcovi condimentați, Bas cu dungi și sos de lămâie conservat cu morcovi la grătar, și Bas Cu Dungi Întregi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță nereactivă, fierbeți cidrul și oțetul de cidru la foc mare până se reduc la 2 linguri, 15 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă untul.
Între timp, într-o tigaie antiaderentă, încălziți uleiul de măsline.
Întindeți morcovii într-un strat uniform și adăugați usturoiul și rozmarinul. Gatiti la foc moderat, fara a amesteca, timp de 3 minute. Reduceți focul la moderat și gătiți, amestecând, până când morcovii sunt doar fragezi și bogat caramelizați, cu 5 minute mai mult. Aruncați usturoiul și rozmarinul. Condimentează morcovii cu sare și piper. Se amestecă pătrunjelul și jumătate din glazura de cidru.
Într-o tigaie antiaderentă, încălziți uleiul vegetal. Condimentează peștele cu sare și piper și adaugă în tigaie. Gatiti la foc moderat pana cand fileurile se rumenesc usor, 4 minute. Întoarceți și gătiți până când peștele este doar alb, cu 2 minute mai mult.
Transferați morcovii caramelizați în farfurii și puneți peștele deasupra.
Stropiți cu glazura de cidru rămasă și serviți.