Bas cu dungi cu legume șofran și broccoli condimentat Rabe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați basul cu dungi cu legume de șofran și Broccoli condimentat Rabe. O porție conține 488 calorii, 37g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $5.65 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână măsline picholine, ridichi, file de bas cu dungi de crescătorie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Bas cu dungi la grătar cu unt portocaliu-șofran, Saut bass cu dungi cu legume de vară, și Bas cu dungi cu Salsa Verde și legume prăjite mediteraneene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se macină fin primele 5 ingrediente în râșnița de condimente.
2
Transferați în castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați untul și pasta de roșii; se amestecă pentru a se amesteca. Se condimentează cu sare și piper. Faceți înainte se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați usturoiul într-un vas mic pentru cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
3
Stropiți cu 1 linguriță de ulei, acoperiți bine cu folie și prăjiți până se înmoaie, aproximativ 30 de minute. Rece; coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Așezați usturoiul prăjit, restul de 2 linguri de ulei, măsline, capere, stafide, hamsii și ardei roșu zdrobit în mortar. Se pasează cu pistil până se formează piure grosier. (Alternativ, procesați în mini procesor până când se formează piure grosier.) Do ahead piureul condimentat poate fi făcut cu 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Aluat De Pâine De Porumb
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
5
Se transferă într-un castron mic și se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Gatiti broccoli rabe intr-o cratita mare de apa sarata clocotita pana cand tulpinile sunt clare, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De Broccoli
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
7
Scurgeți, apăsând pe broccoli rabe pentru a elibera excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De Broccoli
1 Cană De Orz Alb Perlat
8
Transferați în castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Adăugați piure condimentat și aruncați pentru a acoperi. Do ahead poate fi făcut cu 2 ore înainte.
10
Lăsați să stea la temperatura camerei.
1
Aduceți bulionul să fiarbă în cratiță mare mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați conopidă, dovlecei și ridichi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Cuțit De Toaletă
3
Se presară sare și piper. Acoperiți și fierbeți 3 minute. Descoperiți, adăugați 6 linguri de unt de șofran și fierbeți până când legumele sunt fragede și bulionul se îngroașă ușor, amestecând frecvent, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
șofran
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
4
Între timp, presărați peștele cu sare și piper, apoi dragați în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Bomboane De Caracatiță Brite
5
Încălziți 1 lingură de ulei în fiecare dintre cele 2 skillets mari la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
6
Așezați 3 fileuri, cu pielea în jos, în fiecare tigaie și gătiți până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Împărțiți legumele și bulionul în 6 boluri de supă puțin adânci. Completați fiecare cu file de pește, cu pielea în sus. Se acoperă cu broccoli rabe condimentat și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De Broccoli
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Bomboane De Caracatiță Brite
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional