Bas Cu Dungi Coapte
Basul cu dungi coapte este un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 3.45 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 184 calorii, 30g de proteine, și 6g de grăsime. Un amestec de suc de lămâie, maioneză, condimente Old bay și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Încercați Bas Cu Dungi Coapte Cu Sare, Bas Cu Dungi Coapte Cu Fenicul Și Pernod, și Bas cu dungi coapte cu sare, cu ierburi și lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Așezați peștele într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit.
Combinați maioneza și restul de 3 ingrediente, amestecând bine.
Ungeți amestecul de maioneză uniform peste pește.
Coaceți, neacoperit, la 450 timp de 8 până la 10 minute sau până când peștele se desprinde ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Transferați pe un platou de servire și serviți imediat.