Barurile De Vis Din Pădurea Neagră
Barurile de vis din Pădurea Neagră ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 20. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 291 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ou, ulei vegetal, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Desert De Vis Din Pădurea Neagră, Barurile Din Pădurea Neagră, și Baruri Cookie Pădurea Neagră.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați ușor fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați amestecul de prăjituri, uleiul și oul până se formează aluatul moale. Pe foaia de cookie-uri unsuroase, aruncați 3 linguri de aluat la 2 inci distanță pentru a face 3 cookie-uri.
Coaceți 12 până la 13 minute sau până când este setat. Se răcește 2 minute; scoateți din foaia de cookie pe suportul de sârmă. Se răcește complet, aproximativ 15 minute.
Între timp, apăsați aluatul cookie rămas în partea de jos a tăvii pulverizate. Rezervați 1 cană umplutură de plăcintă cu cireșe pentru topping; se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider. Într-un castron mare, bateți crema de brânză, zahărul și umplutura de plăcintă rămasă cu mixer electric la viteză medie până la amestecare.
Întindeți amestecul de brânză cremă peste crustă în tigaie.
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când este setat. Se răcește 30 de minute. Se dă la frigider aproximativ 1 oră sau până se răcește.
Întindeți toppingul biciuit peste stratul de brânză cremă. Se acoperă cu linguri din umplutura rezervată de plăcintă cu cireșe. Se sfărâmă grosolan prăjiturile coapte; se presară deasupra barelor. Dați la frigider cel puțin 1 oră pentru ca aromele să se amestece. Pentru a servi, tăiați în 5 rânduri cu 4 rânduri. A se păstra acoperit la frigider.