Barurile De Vis Din Pădurea Neagră

Barurile De Vis Din Pădurea Neagră
Barurile de vis din Pădurea Neagră ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 20. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 291 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ou, ulei vegetal, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Desert De Vis Din Pădurea Neagră, Barurile Din Pădurea Neagră, și Baruri Cookie Pădurea Neagră.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați ușor fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați amestecul de prăjituri, uleiul și oul până se formează aluatul moale. Pe foaia de cookie-uri unsuroase, aruncați 3 linguri de aluat la 2 inci distanță pentru a face 3 cookie-uri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Cookie MixCookie Mix
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Coaceți 12 până la 13 minute sau până când este setat. Se răcește 2 minute; scoateți din foaia de cookie pe suportul de sârmă. Se răcește complet, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
3
Între timp, apăsați aluatul cookie rămas în partea de jos a tăvii pulverizate. Rezervați 1 cană umplutură de plăcintă cu cireșe pentru topping; se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider. Într-un castron mare, bateți crema de brânză, zahărul și umplutura de plăcintă rămasă cu mixer electric la viteză medie până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură De Plăcintă Cu CireșeUmplutură De Plăcintă Cu Cireșe
Plăcintă De UmplerePlăcintă De Umplere
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ZahărZahăr
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
TigaieTigaie
4
Întindeți amestecul de brânză cremă peste crustă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când este setat. Se răcește 30 de minute. Se dă la frigider aproximativ 1 oră sau până se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Întindeți toppingul biciuit peste stratul de brânză cremă. Se acoperă cu linguri din umplutura rezervată de plăcintă cu cireșe. Se sfărâmă grosolan prăjiturile coapte; se presară deasupra barelor. Dați la frigider cel puțin 1 oră pentru ca aromele să se amestece. Pentru a servi, tăiați în 5 rânduri cu 4 rânduri. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură De Plăcintă Cu CireșeUmplutură De Plăcintă Cu Cireșe
Biciuit ToppingBiciuit Topping
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Cookie-uriCookie-uri
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista