Baruri Vegane Figgy

Baruri Vegane Figgy
Vegan Figgy baruri ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă vegană servește 16 și costă 39 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 84 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sos obișnuit, de mere, smochine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Go Dairy Free. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Încercați Baruri Vegane Figgy, Baruri Figgy, și Gem De Smochine! pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați tulpinile smochinelor și puneți-le, curmalele și migdalele în robotul de bucătărie. Grind la o pastă grosieră. Se amestecă ingredientele de umplere rămase (adăugând treptat în apă) și se procesează până se amestecă. Pune deoparte.Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
DateDate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați ingredientele uscate într-un bol de amestecare.Amestecați ingredientele umede, amestecând bine până la o consistență groasă (dacă amestecul este încă puțin umed, lăsați-l să stea câteva minute înainte de a continua să se amestece).Apăsați jumătate din amestecul de crustă în fundul unei tigaie pătrată unsă, de opt inci (folosiți o lingură de lemn).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
3
Întindeți amestecul de smochine uniform peste crustă.Neteziți amestecul de crustă rămas peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
4
Coaceți aproximativ 30 de minute sau până se rumenesc ușor.Lăsați să se răcească complet înainte de a tăia în bare (vă sugerez să așteptați cel puțin câteva ore, înainte de tăiere).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Revista