Baruri Tiramisu
Reteta Tiramisu baruri este gata în aproximativ 2 ore și 20 de minute și este cu siguranță un mare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 24 și costă 26 de cenți pe porție. O porție conține 119 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată de copt semidulce, zahăr pudră, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tiramisu Cheesecake Baruri, Tiramisu Cookie Baruri, și Tiramisu Nanaimo Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-un castron mediu, bateți 3/4 cană de făină, 1/2 cană de unt înmuiat și zahărul pudră cu mixerul electric la viteză medie până se formează aluatul moale.
Răspândiți uniform în partea inferioară a tăvii pătrate de 8 inci.
Între timp, într-un castron mediu, bateți ingredientele de bare rămase, cu excepția ciocolatei rase, cu sârmă, până se omogenizează.
Presărați 1 cană de ciocolată rasă peste crusta fierbinte coaptă.
Se toarnă amestecul de ouă peste ciocolată.
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până se rumenesc și setați. Se răcește complet în tigaie pe raftul de răcire, aproximativ 1 oră și 15 minute.
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză și 1/4 cană frișcă la viteză medie aproximativ 2 minute sau până devine pufoasă.
Se întinde pe bare răcite.
Se presară cu ciocolată rasă rămasă. Pentru bare, tăiați în 6 rânduri cu 4 rânduri.
Garnisiți fiecare cu buclă de ciocolată. A se păstra acoperit la frigider.