Baruri Noir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați barurile Noir. Această rețetă face 36 de porții cu 215 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Un amestec de scorțișoară măcinată, amestec dublu de biscuiți cu ciocolată, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pinot Noir Negrese, Pinot Noir Negrese, și Pumpkin Pie Noir, foarte bogat și foarte bun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 buc. F. Într-un castron mare, se amestecă ingredientele de bază pentru biscuiți până se formează aluat moale.
Răspândiți în partea inferioară a tăvii de 13x9 inci.
Coaceți 12 până la 15 minute sau doar până când este setat. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, topiți 2 linguri de unt și 3/4 cană chipsuri de ciocolată la foc mediu-mic, amestecând continuu. Se lasă deoparte să se răcească.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și restul de 6 linguri de unt cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare. La viteză mică, bateți zahărul pudră, scorțișoara și vanilia până se omogenizează. Bateți ciocolata răcită la viteză medie până se omogenizează bine.
Întindeți umplutura pe baza răcită. Capac; la frigider până la răcire, aproximativ 2 ore.
În cratiță de 2 litri, încălziți smântâna, 2 căni de chipsuri de ciocolată, 1/4 cană de unt și pudra de espresso la foc mediu-mic, amestecând continuu, până se topește și se omogenizează. Se răcește până la călduț, aproximativ 10 minute.
Se toarnă topping de ciocolată peste umplutură; se întinde pe barele de acoperire. La frigider neacoperit până la set, cel puțin 2 ore sau peste noapte. Pentru bare, tăiați cu cuțitul umed în 9 rânduri cu 4 rânduri. A se păstra acoperit la frigider.