Baruri Noir

Baruri Noir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați barurile Noir. Această rețetă face 36 de porții cu 215 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Un amestec de scorțișoară măcinată, amestec dublu de biscuiți cu ciocolată, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pinot Noir Negrese, Pinot Noir Negrese, și Pumpkin Pie Noir, foarte bogat și foarte bun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 buc. F. Într-un castron mare, se amestecă ingredientele de bază pentru biscuiți până se formează aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Răspândiți în partea inferioară a tăvii de 13x9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți 12 până la 15 minute sau doar până când este setat. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, topiți 2 linguri de unt și 3/4 cană chipsuri de ciocolată la foc mediu-mic, amestecând continuu. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și restul de 6 linguri de unt cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare. La viteză mică, bateți zahărul pudră, scorțișoara și vanilia până se omogenizează. Bateți ciocolata răcită la viteză medie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
CiocolataCiocolata
ScorțișoarăScorțișoară
VanilieVanilie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
6
Întindeți umplutura pe baza răcită. Capac; la frigider până la răcire, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BazaBaza
7
În cratiță de 2 litri, încălziți smântâna, 2 căni de chipsuri de ciocolată, 1/4 cană de unt și pudra de espresso la foc mediu-mic, amestecând continuu, până se topește și se omogenizează. Se răcește până la călduț, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Espresso InstantEspresso Instant
UntUnt
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Se toarnă topping de ciocolată peste umplutură; se întinde pe barele de acoperire. La frigider neacoperit până la set, cel puțin 2 ore sau peste noapte. Pentru bare, tăiați cu cuțitul umed în 9 rânduri cu 4 rânduri. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte De FudgeSos Fierbinte De Fudge
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista