Baruri Festive cu fructe și nuci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați barurile Festive cu fructe și nuci. O porție conține 97 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 45 și costă 22 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, ouă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Bare de Granola cu fructe și nuci masticabile, Parfaits de fructe tropicale cu bici de nuci de vanilie, și Bare de alimentare pentru Date și piulițe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți crema de brânză, untul, zahărul și vanilia într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează.
Adăugați făină și bicarbonat de sodiu; se amestecă bine. Se dă la frigider 1 oră sau până se răcește.
Încălziți cuptorul la 163°.tapetați tigaia de 13x9 inci cu folie, cu capetele foliei care se extind peste laturi. Pulverizați cu spray de gătit.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la un dreptunghi de 15x11 inci; apăsați pe partea inferioară și 1 inch în sus a tigaiei pregătite. Prick partea de jos a crustei în mai multe locuri cu furculiță.
Se amestecă laptele condensat îndulcit și ouăle până se amestecă; se toarnă în crustă. Se acoperă cu ingredientele rămase.
Coaceți 20 min. sau până când centrul este aproape setat.
Scoateți din cuptor; se răcește complet. Folosiți mânere din folie pentru a îndepărta desertul din tigaie înainte de a tăia în bare.