Baruri De Fructe De Vacanță
Baruri de fructe de vacanță este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 24. O porție conține 122 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, lapte, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Picături De Fructe De Vacanță, Fructe de vacanță și coajă de nuci, și Tort De Fructe De Vacanță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci cu spray de gătit.
Într-un castron mare, amestecați ingredientele de bază până se formează aluat moale. Apăsați jumătate din aluat în partea de jos a tigaiei.
Întindeți umplutura de plăcintă peste aluat. Aruncați aluatul rămas cu lingurițe peste umplutură.
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până se rumenesc. Se răcește 10 minute.
În castron mic, se amestecă ingredientele glazura pana se omogenizeaza. Dacă este necesar, adăugați lapte suplimentar, câte 1 linguriță, până când este suficient de subțire pentru a stropi.
Stropiți glazura peste bare calde. Pentru bare, tăiați în 6 rânduri cu 4 rânduri. A se păstra acoperit la temperatura camerei.