Fantastic baruri dovleac este un vegetarian rețetă cu 24 de porții. Acest hor d ' oeuvre are 231 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 33 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, scorțișoara măcinată, ananasul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Fantastic Dovleac Nut Pâine Pâine, Pumpkin Spice steel Cut bare de ovăz cu glazură de ciocolată albă Pumpkin Spice, și Pui Fantastic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați un vas de copt de 10x15 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Bateți împreună făina, sarea, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, scorțișoara și condimentul plăcintei de dovleac într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pumpkin Pie Spice
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Bateți ouăle într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
4
Bateți zahărul alb, uleiul de canola și piureul de dovleac până când nu rămân bucăți de piure de dovleac. Se amestecă morcovii și ananasul, apoi se pliază amestecul de făină până nu rămân bucăți de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Dovleac
Zahăr Granulat
Ulei De Canola
Ananas
Morcov
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Se toarnă în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 25 până la 30 de minute. Se răcește complet în tigaie înainte de a tăia în pătrate.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
Tigaie
7
În timp ce barele de dovleac se răcesc, bateți crema de brânză, untul, extractul de vanilie și zahărul cofetarilor împreună într-un bol până se omogenizează. Înghețați barele răcite cu glazura de brânză cremă.