Bare Fantastice De Dovleac
Fantastic baruri dovleac este un vegetarian rețetă cu 24 de porții. Acest hor d ' oeuvre are 231 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 33 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, scorțișoara măcinată, ananasul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Fantastic Dovleac Nut Pâine Pâine, Pumpkin Spice steel Cut bare de ovăz cu glazură de ciocolată albă Pumpkin Spice, și Pui Fantastic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați un vas de copt de 10x15 inch.
Bateți împreună făina, sarea, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, scorțișoara și condimentul plăcintei de dovleac într-un bol.
Bateți ouăle într-un bol de amestecare.
Bateți zahărul alb, uleiul de canola și piureul de dovleac până când nu rămân bucăți de piure de dovleac. Se amestecă morcovii și ananasul, apoi se pliază amestecul de făină până nu rămân bucăți de făină.
Se toarnă în vasul de copt pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 25 până la 30 de minute. Se răcește complet în tigaie înainte de a tăia în pătrate.
În timp ce barele de dovleac se răcesc, bateți crema de brânză, untul, extractul de vanilie și zahărul cofetarilor împreună într-un bol până se omogenizează. Înghețați barele răcite cu glazura de brânză cremă.