Bare Duble De Arahide

Bare Duble De Arahide
Barele duble de arahide ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 9. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 184 calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Un amestec de zahăr brun, cheerios cu mai multe cereale, unt de arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bare Duble De Arahide, Batoane Duble Cu Unt De Arahide, și Batoane Duble Cu Unt De Arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați cerealele, arahidele și fructele amestecate. Într-o cratiță mică, combinați zahărul brun, mierea și untul de arahide. Gatiti si amestecati pana cand zaharul brun si untul de arahide sunt topite si amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Pachete Fiecare) Fructe Amestecate Neindulcite CongelatePachete Fiecare) Fructe Amestecate Neindulcite Congelate
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se toarnă peste amestecul de cereale; amestecați ușor pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
3
Transfer la un 8-in. vas pătrat acoperit cu spray de gătit; apăsați ușor în jos. Se răcește și se taie în bare. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții9
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista