Bare De Var
Bare de var ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 30 și costă 27 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 176 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 64 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ouă de crescătorie, făină, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bare Cheie De Var, Bare De Plăcintă Cu Var Cheie, și Bare De Plăcintă Cu Var Cheie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. bateți untul și zahărul împreună, folosind un mixer electric sau manual, până când sunt palide, dar nu prea pufoase. Cu mixerul setat la o viteză foarte mică, adăugați făina și sarea și bateți ușor până se combină. Întoarceți aluatul (poate că nu s — a reunit încă într-o bilă-nu vă faceți griji) pe o suprafață de lucru ușor făinată și frământați într-o bilă. Folosind mâinile bine înfăinate, apăsați aluatul într-o formă de copt dreptunghiulară unsă de 8 1/2 x 12 inch. Se răcește la frigider timp de 30 de minute (sau se bagă la congelator aproximativ 10 minute).
Coaceți timp de 15-20 de minute până devine auriu pal, apoi scoateți din cuptor, dar nu opriți cuptorul. Se lasă să se răcească în cutie.
Pentru a face umplutura, amestecați ouăle, zahărul, coaja de lime și sucul. Când se combină, se amestecă treptat în făină, amestecând continuu.
Se toarnă în cositorul răcit, deasupra bazei de pâine scurtă răcită și se coace timp de 30 de minute sau până când umplutura este setată. Se lasă să se răcească în cutie.
Se taie în 30 de bare mici, se pudrează cu zahăr glazură și se decorează cu coajă de var.