Bare De Smochine
Bare Fig ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 31 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 80 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de vanilie, unt, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Crostini De Smochine La Cuptor, Newtoni De Smochine De Casă, și Paleo Migdale Fig Quickbread pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. Spray 9-inch tigaie pătrat cu spray de gătit. Într-un castron mic, bateți 1/2 cană de unt, 1/4 cană de zahăr granulat și vanilia cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine. La viteză mică, bateți în 1 cană de făină până se formează aluat moale. Apăsați aluatul în partea de jos a tigaiei.
Coaceți 10 până la 15 minute sau până când centrul este setat.
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, gătiți ingredientele de umplere la foc mediu-mare 5 până la 10 minute, amestecând frecvent, până când smochinele sunt fragede și cea mai mare parte a lichidului este absorbită.
Într-un castron mic, amestecați 1/4 cană de făină, zahărul brun și 3 linguri de unt, folosind blenderul sau furculița de patiserie, până se sfărâmă. Se amestecă ovăzul și nucile.
Se presară peste umplutură.
Coaceți cu 15 până la 20 de minute mai mult sau până când marginile sunt bulbucate și toppingul este maro auriu deschis. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Pentru bare, tăiați în 4 rânduri cu 4 rânduri.