Bare De Plăcintă Cu Mere
Apple Pie Baruri este un vegetarian desert. Această rețetă servește 36 și costă 19 cenți pe porție. O porție conține 112 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 151 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână nucșoară măcinată, făină, zahăr de cofetărie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Batoane De Plăcintă Cu Unt De Mere, Piersici și batoane de plăcintă cu cremă, și Batoane de plăcintă cu cireșe de casă cu glazură de brânză cremă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mediu, amestecați făina și sarea.
Tăiați în 1 cană de unt până când amestecul este măcinat. Cu o furculiță, amestecați 2/3 cană de lapte și gălbenușul de ou. Împărțiți aluatul în 2 părți egale. Pe o suprafață ușor făinată, întindeți 1 bucată de aluat într-un dreptunghi mare.
Așezați pe fundul unei tigaie de copt de 9x13 inch.
Presărați cereale peste crustă, apoi stratificați merele peste cereale. Se amestecă împreună 1 cană de zahăr alb și 1și 1/2 lingurițe de scorțișoară și nucșoară; se presară peste stratul de mere.
Întindeți cealaltă jumătate a aluatului și acoperiți totul în tigaie.
Periați crusta superioară cu albușul rezervat și presărați cu un amestec de 2 linguri de zahăr și 1/2 linguriță de scorțișoară.
Coaceți timp de 45 de minute până la 1 oră în cuptorul preîncălzit. Crusta superioară trebuie să fie ușor rumenită.
Se amestecă împreună 1 cană de zahăr de cofetărie, 1 și 1/2 linguri de lapte și 1/2 linguriță de vanilie până se omogenizează; stropiți peste bare cât sunt încă calde.