Bare De Ovăz Cu Unt De Arahide

Bare De Ovăz Cu Unt De Arahide
Barele de ovăz cu unt de arahide ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 48 și costă 13 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 106 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt de arahide, unt, chipsuri de ciocolată cu lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați afine bananan ovăz baruri, Afine Zucchini Ovăz Baruri, și batoane de ovăz cu migdale de căpșuni (GF, vegan) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați untul, untul de arahide, zahărul brun, siropul de porumb și vanilia; adăugați treptat ovăzul. Apăsați într-un 13-in uns. x 9-in. tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De PorumbSirop De Porumb
VanilieVanilie
UntUnt
OvăzOvăz
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
2
Coaceți la 400 de minute timp de 12-14 minute sau până când marginile se rumenesc. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 5 minute. Între timp, pentru topping, topiți chipsurile și untul de arahide într-un cuptor cu microunde sau cratiță. Se amestecă până se amestecă; se întinde pe bare calde. Se răcește complet; refrigerați timp de 2-3 ore înainte de tăiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista