Bare De Ovăz Cu Unt De Arahide
Barele de ovăz cu unt de arahide ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 48 și costă 13 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 106 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt de arahide, unt, chipsuri de ciocolată cu lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați afine bananan ovăz baruri, Afine Zucchini Ovăz Baruri, și batoane de ovăz cu migdale de căpșuni (GF, vegan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați untul, untul de arahide, zahărul brun, siropul de porumb și vanilia; adăugați treptat ovăzul. Apăsați într-un 13-in uns. x 9-in. tava de copt.
Coaceți la 400 de minute timp de 12-14 minute sau până când marginile se rumenesc. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 5 minute. Între timp, pentru topping, topiți chipsurile și untul de arahide într-un cuptor cu microunde sau cratiță. Se amestecă până se amestecă; se întinde pe bare calde. Se răcește complet; refrigerați timp de 2-3 ore înainte de tăiere.