Bare de mestecat cu fructe și nuci
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și hor d ' oeuvre vegetariene? Batoanele masticabile cu fructe și nuci ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 50 și costă 18 cenți pe porție. O porție conține 48 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați migdale, nuci pecan, curmale medjool și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bare de Granola cu fructe și nuci masticabile, Bare de fructe și nuci masticabile fără coacere, și Batoane de Granola cu ovăz și fructe masticabile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Întindeți nucile pe o foaie de copt cu margini și coaceți până devin aurii, 10 până la 12 minute.
Miere caldă într-un cuptor cu microunde până la consistența siropului subțire. Într-un robot de bucătărie, pulsați miere, curmale, scorțișoară și ovăz până când ovăzul este tocat grosier.
Răsturnați amestecul de ovăz într-un castron mediu. Rupeți orice pâlcuri de curmale și, dacă este necesar, tocați orice bucăți mari de curmale. Se amestecă nuci, afine și mere. Strângeți amestecul într-o minge. Tapetați foaia de copt cu folie și folie de ulei. Folosind mâinile umede, bateți ferm amestecul pe folie într - un compact 6-x 12-in. dreptunghi.
Înghețați până când dreptunghiul este suficient de ferm pentru a tăia, aproximativ 20 de minute. Ridicați dreptunghi din folie pe o suprafață de lucru și tăiați în 16 bare. Înfășurați barele individual. Devin mai umede și mai mestecate după ce stau cel puțin o zi.
Faceți înainte: până la 1 săptămână, refrigerat sau 1 lună, înghețat; pentru transport, împachetați în containere pentru a le proteja.