Bare De Fulgi De Ovăz Cu Microunde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați batoanele cu fulgi de ovăz cu microunde. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 305 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, unt, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Ultimul Fulgi De Ovăz Cu Microunde De 90 De Secunde, Tort Cu Fulgi De Ovăz Cu Microunde, și Baruri Uimitoare De Lămâie Cu Microunde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați ovăzul și zahărul brun. Se amestecă untul și siropul de porumb. Apăsați într-un 9-in uns. farfurie pătrată pentru microunde.
Cuptor cu microunde, neacoperit, la mare timp de 1-1/2 minute. Rotiți o jumătate de tură; cuptor cu microunde cu 1-1/2 minute mai mult.
Se presară cu chipsuri de ciocolată. Cuptor cu microunde la 30% putere timp de 4-1/2 minute sau până când chipsurile sunt lucioase; întindeți ciocolata uniform deasupra.
Se dă la frigider cu 15-20 de minute înainte de tăiere.